Ο ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Ένας αλλιώτικος σύντροφος έχει κλέψει εδώ και καιρό τις καρδιές των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με τον φτερωτό τους φίλο να κάνει την εμφάνισή του τα βράδια έξω από τα επείγοντα αποτελώντας πλέον σημείο αναφοράς για τους υγειονομικούς.

Ο λόγος για έναν γκιώνη, με το πανέμορφο αρπακτικό να απαθανατίζεται από εργαζόμενο και τη σχετική ανάρτηση να κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

«Ο ξεχωριστός σύντροφος του εργαζόμενου στο ΓΝΛ “αιχμαλωτίστηκε” σήμερα μετά από 2μιση χρόνια αναμονής και μελέτης, στα γνωστά του στέκια έξω από τα επείγοντα!

Αυτός είναι ο Γκιώνης (κατά το Λινναίο Otus scops) και συντροφεύει κάθε βράδυ όλους εμάς που δουλεύουμε εφημερία ή βάρδια στο ΓΝΛ. Όταν βγεις από την πύλη του ΤΕΠ θα τον ακούσεις – ακούραστο τραγουδιστή της νύχτας – όπως και στα βορειοδυτικά τμήματα κάθε πτέρυγας όταν θα θες να ηρεμήσεις από τα καθημερινά γήινα, μπορείς να βγεις σε ένα μπαλκόνι μετά το σούρουπο να σου μιλήσει…Ως κλασσικός νυχτόβιος αποτελεί εξαίρετο θηρευτή! Εκεί στα δένδρα του Πηνειού, ακριβώς έξω από τα επείγοντα…εκεί μας κρατάει συντροφιά κάθε βράδυ όλους εμάς…για να συνεχίζουμε για όλους εσάς!!!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του υγειονομικού, που μετά από προσπάθειες και πολλή υπομονή κατάφερε να φωτογραφίσει το ξεχωριστό φιλαράκι του νοσοκομείου.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Α. Οικονομίδης

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com