ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ AVIN ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Διπλάσιοι πόντοι με κάθε γέμισμα Τετάρτες και Παρασκευές του Ιουλίου

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο τον υγρών καυσίμων ο Γεώργιος Αθανασίου Ζαγκότης έφερε την νέα εποχή της AVIN στον Τύρναβο. Ήρθε ανανεωμένο με ποιοτικά καύσιμα, ανανεωμένο εξοπλισμό, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και πολλές προσφορές για τον καταναλωτή.

Πάντα πιστοί στις ανάγκες του απλού πολίτη ,αλλά και του επαγγελματία και αγρότη που θέλει το αξιόπιστο και ποιοτικό καύσιμο για το όχημα του . Θα πρέπει να επισημανθούν οι εξαιρετικές τιμές που εξακολουθούν να ισχύουν για όλα τα καύσιμα, καθώς το εν λόγω πρατήριο πέρα από το αυτοκίνητο σέβεται και την τσέπη του καταναλωτή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ 4ο ΧΛΜ Τυρνάβου-Αργυροπουλίου!

Το πρατήριο με το πρόγραμμα επιβράβευσης AVIN ΚΕΡΔΙΖΩ , δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να συλλέγουν πόντους ανά λίτρο και στους 250 πόντους να κερδίζουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ δωροεπιταγές των 3 €. Εκδώστε την κάρτα AVIN κερδίζω στο πρατήριο μας και συλλέξτε πόντους με τον ακόλουθο τρόπο:

Με κάθε γέμισμα

Αμόλυβδη Βενζίνη Best Value 95: 1 πόντος/λίτρο

Αμόλυβδη Βενζίνη ACTION 100: 2 πόντους/λίτρο

Πετρέλαιο Κίνησης Best Value Diesel: 1 πόντος/λίτρο

Πετρέλαιο Κίνησης ACTION Diesel: 2 πόντους/λίτρο

Πετρέλαιο Θέρμανσης: 0,5 πόντοι/λίτρο

Λιπαντικά: 1 πόντος/ευρώ

Κάθε Τετάρτη ,αλλά και τις Παρασκευές του Ιουλίου το φουλάρισμα του αυτοκινήτου σας με τα ποιοτικά καύσιμα και την σφραγίδα της AVIN ,συνοδεύεται από διπλασιασμό και τετραπλασιασμό των πόντων της κάρτας σας, ανάλογα με το καύσιμο που επιλέγετε!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24920 23263 και κινητά 6970 961811 & 6980 789570.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ