ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

Οργή και αγανάκτηση κυριαρχεί στους κόλπους των σχολικών τροχονόμων του δήμου Τυρνάβου που παραμένουν απλήρωτοι, παρά το γεγονός όπως υποστηρίζουν άλλοι δήμοι έχουν πληρώσει και το υπουργείο έχει ανάψει το πράσινο φως για την πληρωμή τους.

Μάλιστα πρόσφατα μετάφεραν το παράπονό τους στο δήμαρχο για να διαπιστώσουν για μία ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει βούληση για να πληρωθούν. Σε κείμενό τους που κοινοποίησαν στο paidis.com αναφέρουν τα εξής:

“Ο υπουργός κ. Θεοδωρικάκος είπε σε συνέντευξή του ότι είναι ευθύνη των δήμων να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Βγήκαν 2 επίσημα έγγραφα που λένε να πληρωθούν οι σχολικοί τροχονόμοι, η ΠΝΠ και μετά βγήκε στην εφημερίδα κυβερνήσεως ότι ήρθαν τα χρήματα για το θεσμό των σχολικών τροχονόμων.

Παρόλα αυτά η δημοτική αρχή Τυρνάβου για άλλη μια φορά ρίχνει το βάρος της ευθύνης αλλού. Στην αρχή μας είπαν πως δεν μπορούν να πληρώσουν και μετά ρίχνουν την ευθύνη στους διευθυντές και στην ταμία. Η Λάρισα πλήρωσε με το ποσό των 45.000 € τους σχολικούς τροχονόμους και ο Δήμος Τυρνάβου αρνείται να πληρώσει το ποσό των 4.500 € την ίδια στιγμή που πληρώνει μετακλητούς, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους ήρθαν από το υπουργείο Εσωτερικών τα χρήματα.

Ζητάμε από τον δήμαρχο Τυρνάβου να συμπαρασταθεί στους σχολικούς τροχονόμους και να καταβάλει το ποσό που δικαιούνται”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ