ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Στόχος αγνώστων έγινε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στον Βόλο. Για άγνωστους μέχρι και αυτή τη στιγμή λόγους, το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν εμπρησμό. Η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (2:30) και στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ισχυρές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  magnesianews.gr η πυρκαγιά προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εμπρηστικό υλικό καθώς βρέθηκαν υπολείμματα, εντός του χώρου.

Εμπρησμός τα ξημερώματα στο κτίριο της Π.Ε. Μαγνησίας

Δημοσιεύτηκε από magnesianews.gr στις Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτιά προκάλεσε σημαντικές ζημιές στα γραφεία του Τοπογραφικού Τμήματος. Από τη φωτιά κάηκε το αρχείο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και προκλήθηκαν ζημιές σε όλα τα γραφεία του ισογείου και στον διάδρομο.

Εκτός από την Πυροσβεστική στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, διότι σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολινδρίνη οι δράστες έριξαν εντός του κτιρίου τρεις βόμβες μολότοφ, εκ των οποίων εξερράγησαν οι δύο.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώθηκε ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου, πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών, που στεγάζονται σε διαφορετικά κτίρια, δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από τη φωτιά.

magnesianews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ