ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 6ΧΡΟΝΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΚΥΛΟΥ

Captain America, Iron Man, Thor, Spiderman…Αμερικάνοι σούπερ ήρωες κινητοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για να χαιρετήσουν τη γενναιότητα ενός 6χρονου αγοριού που προστάτεψε την μικρή του αδερφή από μια επίθεση ενός σκύλου με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό του από δαγκωματιές.

Στις 9 Ιουλίου ο εξάχρονος Μπρίτζερ στάθηκε μπροστά σε ένα γερμανικό τσοπανόσκυλο που ήταν έτοιμο να επιτεθεί στην τετράχρονη αδερφή του. Ο Μπρίτζερ μπήκε μπροστά της για να την προστατέψει με αποτέλεσμα να δεχθεί αυτός την επίθεση του σκύλου.

Το αγόρι δέχθηκε δαγκωματιές στο μάγουλο, χειρουργήθηκε με επείγουσα επέμβαση από πλαστικό χειρουργό και του έγιναν 90 ράμματα.

«Αν κάποιος ήταν να πεθάνει πίστευα ότι αυτός θα έπρεπε να ήμουν εγώ», είπε ο Μπρίτζερ στους γονείς του σύμφωνα με τους τελευταίους.

Η ιστορία έγινε viral στα αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές διασημότητες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της θείας του Μπρίτζερ που κοινοποίησε την ιστορία στο Instagram ζητώντας κάποια λόγια παρηγοριάς.

Μεταξύ των διασημοτήτων που απάντησαν;

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο κινηματογραφικός Iron Man, ο οποίος υποσχέθηκε «κάτι ιδιαίτερο» στον Μπρίτζερ για τα επόμενα γενέθλιά του.

Μεταξύ άλλων, ο Κρις Χέμσγουορθ, που φορά το κοστούμι του Thor σε πολλές ταινίες στο σύμπαν της Marvel, και επαίνεσε το «απίστευτο θάρρος» του μικρού παιδιού.

«Μας εντυπωσίασες όλους. Ξέρω ότι είσαι οπαδός των Avengers και εγώ, και όλοι οι άλλοι, θα είναι τιμή μας να σε έχουμε στην ομάδα», είπε ο Χέμσγουορθ σε βίντεο του απευθυνόμενος στο αγόρι.

enikos.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com