ΥΠΟΠΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Την περίπτωση μιας τουλάχιστον ύποπτης εξαφάνισης αδέσποτου ερευνά η αστυνομία στη Γιάννουλη Λάρισας, ενώ η υπόθεση απασχολεί τα τελευταία 24ωρα και τους φιλόζωους, καθώς αφορά ιδιαίτερα αγαπητό μικρόσωμο σκυλάκι που φρόντιζαν κάτοικοι της κοινότητας και εθελοντές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το άκακο ζώο είναι τσιπαρισμένο από τον δήμο Λαρισαίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή του Αστεροσκοπείου παρέα με δεύτερο αδέσποτο, η παρουσία των οποίων ενόχλησε κάτοικο που επιτέθηκε φραστικά σε εθελοντές με αποτέλεσμα αυτοί να ενημερώσουν για τις απειλές που δέχτηκαν την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συστάσεις.

Μια μέρα μετά το συμβάν το σκυλάκι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την περιοχή που κινούνταν, ενώ η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην Ασφάλεια Λάρισας, που ερευνά την υπόθεση.

Φιλόζωοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει άμεσα τις αρχές ή τα φιλοζωικά σωματεία, ενώ ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» παρακαλεί και για την αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του ζώου.

Το σκυλάκι χάθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουλίου, φοράει μπεζ αντιπαρασιτικό λουράκι και φέρει τσιπ του δήμου Λαρισαίων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ