ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής όταν ένας 55χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του στο χωριό με αφορμή τη θέση των κάδων απορριμμάτων και όρμησε επάνω του, τον χτύπησε και τον δάγκωσε στο χέρι και στη μύτη με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει κομμάτι.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Κάτω Γατζέα, ενώ το θύμα, περίπου 65 ετών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Ο δράστης, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά, καθώς συχνά προβαίνει σε καταστροφές και φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TheNewspaper.gr.

Oι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν το θύμα, μίλησαν για πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση, αφού η ζημιά που έχει γίνει τόσο στο χέρι όσο και στο πρόσωπο του 65χρονου είναι μεγάλη και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com