ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σάλος έχει προκληθεί στα Τρίκαλα για την ροζ ιστορία στο νοσοκομείο της πόλης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, οι κραυγές ηδονής της ειδικευόμενης γιατρού και ενός νοσηλευτή, που επιδίδονταν σε θυελλώδεις ερωτικές περιπτύξεις δίπλα στον χώρο που νοσηλεύονται οι κρατούμενοι ασθενείς, ακούστηκαν σε όλο το νοσοκομείο.

Το παράνομο ζευγάρι έκανε τόση φασαρία που κάποιοι πίστεψαν ότι γινόταν… απόδραση από τον θάλαμο που βρίσκονταν οι κρατούμενοι με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί και η αστυνομία. Τα ροζ καμώματα του ασυγκράτητου ζευγαριού, προκάλεσαν σούσουρο σε όλη την πόλη και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από τον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστα Γρηγορίου, για να διαπιστωθεί αν είναι απολύτως αληθή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιο Ζυγός” την Τρίτη, το “καυτό” περιστατικό εκτυλίχθηκε στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου. Όπως τονίστηκε η “καυτή” ειδικευόμενη και ο νοσηλευτής εραστής της επέλεξαν ένα δωμάτιο δίπλα από τους κρατούμενους ασθενείς, ενώ οι αυτήκοοι μάρτυρες του περιστατικού είπαν ότι οι φωνές τους ακούγονταν σε όλον τον όροφο, από το προσωπικό αλλά και τους επισκέπτες.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο άμεσα και όταν άνοιξαν την πόρτα του δωματίου στον τέταρτο όροφο έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com