ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και Ελεγκτικής Επιτροπής πραγματοποίησαν την Κυριακή σε αίθουσα του Επιμελητηρίου τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας.

Παρουσιάζοντας ένα ξεκάθαρο τοπίο ως προς τα οικονομικά του συλλόγου η απερχόμενη διοίκηση του Χρ. Μανώλη αναφέρθηκε σε σειρά δράσεων που πραγματοποιήθηκαν επί θητείας της, ενώ στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης έγιναν αναφορές σε σειρά θεμάτων που απασχολούν τον σύλλογο, με τα μέλη του να εστιάζουν στην αναγκαιότητα σύνταξης μελέτης από εξειδικευμένους επιστήμονες όσον αφορά στη διαχείριση του αγριόχοιρου, αλλά και στη δυναμική του συλλόγου που θα πρέπει να επικοινωνήσουν στην κοινωνία.

«Το ζήτημα της διαχείρισης του αγριόχοιρου είναι σημαντικό, καθώς λόγω του υπερπληθυσμού καταγράφονται ολοένα και συχνότερα τροχαία ατυχήματα όπως και σημαντικές ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, με τους κυνηγούς να υπογραμμίζουν και την ανάγκη στήριξης και συνεργασίας με το αρμόδιο υπουργείο, αλλά και τη συνεισφορά τους στο «Πράσινο Ταμείο», από το οποίο όμως δεν έχουν ανταποδοτικά οφέλη που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ομοσπονδίας τους και των κατά τόπους συλλόγων.

«Από το Πράσινο Ταμείο στο οποίο συνεισφέρουμε δεν έχουμε δει ανταποδοτικά ούτε ένα ευρώ», ήταν το παράπονο των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας, ενώ με την ολοκλήρωση της ΓΣ, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες άνοιξαν γύρω στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, με τα αποτελέσματα να αναμένονται αργότερα το βράδυ.
Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ