ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Διαβεβαιώσεις του δημάρχου Γ. Κόκουρα σε συνάντηση με το συμβούλιο της Δ.Κ. και τη νέα διοίκηση του συλλόγου Επαγγελματιών και Εμπόρων με την οποία συζήτησε για το κληροδότημα Τσοπώτη

Τη διαβεβαίωση ότι η μελέτη για τις αστικές αναπλάσεις του Αμπελώνα θα ολοκληρωθεί και θα δοθεί στην περιφέρεια μέσα στον Δεκέμβριο ώστε να επαναπροκηρυχθεί το μέτρο, έδωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με το συμβούλιο της Δ.Κ. Αμπελώνας στο πέτρινο δημαρχείο την Παρασκευή.

Οπως ανέφερε ο δήμαρχος γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί και ο κεντρικός αύλακας στη μελέτη αφού υπάρχει κατ’ αρχή συμφωνία με τη διοίκηση του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου για την παραχώρησή του στο δήμο, ενώ τόνισε ότι μέσα στο φθινόπωρο θα δημοπρατηθεί και το έργο μετατροπής του παλιού δημαρχείου σε Πολιτιστικό Κέντρο, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader, στο οποίο είχε ενταχθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα που κατέθεσε το συμβούλιο της δ.κ. Αμπελώνα δια της προέδρου Βούλας Τσακνάκη και η συζήτηση επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΕΜΠΟΡΩΝ

Πριν από τη συνάντηση με το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας ο δήμαρχος συναντήθηκε και με τη νέα διοίκηση του συλλόγου επαγγελματιών και εμπόρων Αμπελώνα κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα του κληροδοτήματος Τσοπώτη, με τη διοίκηση του συλλόγου να ζητά τη στήριξη και τη βοήθεια του δήμου για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η αποδοχή της κληρονομιάς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ