ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ

Προχωρά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η μελέτη του έργου για τη βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Φαρσάλων στο τμήμα  από τη διασταύρωση με την Περιφερειακή Τρικάλων έως την είσοδο του οικισμού  της Νίκαιας. Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες δημοπράτησης της μελέτης προϋπολογισμού 350.000 ευρώ και το επόμενο διάστημα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει τη σύμβασή της.

Η μελέτη αφορά την κατασκευή κύριας αρτηρίας  μήκους περίπου 2,5Km (ενιαίας κυκλοφορίας μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση με λωρίδα πολλαπλής χρήσης), παράπλευρου δικτύου και ενός ισόπεδου κυκλικού κόμβου.

«Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες δημοπράτησης της μελέτης ενός σημαντικού οδικού έργου που συνδέει με ασφάλεια την πόλη της Λάρισας με την Νίκαια» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Προετοιμάζουμε το έδαφος με σαφές σχέδιο έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε το έργο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης προκειμένου να αποδώσουμε στον πολίτη άλλο ένα έργο ουσίας. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό στην προσπάθεια υλοποίησης των αναγκαίων μελετών για έργα υποδομής, που χρειάζεται η Θεσσαλία του μέλλοντος»  προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ