ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Γ. ΔΑΒΛΕΡΗΣ

Με μια καταγγελία που έκανε αίσθηση ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Καραλαριώτου να ενημερώνει το σώμα για βιαιοπραγία σε βάρος του προέδρου της Τ.Κ Γιάννουλης Γ. Δαβλέρη, ζητώντας την καταδίκη του περιστατικού.

Όπως ανέφερε η κ. Καραλαριώτου ο πρόεδρος της Γιάννουλης την ενημέρωσε πως το μεσημέρι της Δευτέρας δέχτηκε επίθεση από συντοπίτη του σε δημόσιο χώρο, γρονθοκοπήθηκε και τραυματίστηκε στο πρόσωπο και τα πλευρά, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια και τις συνθήκες της επίθεσης, για την οποία κατατέθηκε μήνυση.

«Για το απαράδεκτο περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και φυσικά είναι απαράδεκτο», ανέφερε η κ. Καραλαριώτου, ενώ παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός.

«Φυσικά και καταδικάζουμε τις ενέργειες σε βάρος του κ. Δαβλέρη και ευχόμαστε κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί σε κανέναν», σημείωσε ο δήμαρχος, με τον πρόεδρο του ΔΣ Δ. Δεληγιάννη να εκφράζει την αποδοκιμασία του για το γεγονός, τονίζοντας μάλιστα πως θα διερευνήσει το θέμα ζητώντας αναλυτική ενημέρωση από τους εμπλεκόμενους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ