Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

Ανατροπή κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του ΔΣ, καθώς η αλλαγή πλεύσης της παράταξης του Π. Γούλα και η καταψήφιση της πρότασης της δημοτικής αρχής οδήγησε ουσιαστικά και στη μη έγκριση της σύναψης δανείου με σκοπό την ανανέωση του στόλου της υπηρεσίας Καθαριότητας.

Επικαλούμενος «αχαρτογράφητο οικονομικό επίπεδο» ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Αξιών» ψήφισε «παρών», όταν σχεδόν δυο μήνες νωρίτερα έδειξε να πείθεται από τα επιχειρήματα της δημοτικής αρχής ψηφίζοντας «ναι» στην πρόταση δανείου, με τη στάση του σαφώς να καθορίζει και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που δεν έδωσε έγκριση στο δάνειο.

«Στελέχη της αντιπολίτευσης με πήραν (σ.σ. τηλέφωνο) ότι θα ψηφίσουν το δάνειο και να μου κάνουν τον καλό. Η στάση δείχνει μηδενισμό του έργου μας, εμείς θα προχωρήσουμε για το λίζινγκ», αντέδρασε μην κρύβοντας την απογοήτευσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, δίχως να επεκταθεί σε ονόματα και συνομιλητές.

«Μα πότε πρόλαβε να μετατραπεί σε αχαρτογράφητο το οικονομικό επίπεδο, λες και περί τα τέλη Μαΐου υπήρχαν… λεφτόδεντρα», αντέδρασε ο Λαρισαίος που παρακολούθησε τη μαραθώνια όπως εξελίχθηκε διαδικασία, χρησιμοποιώντας λέξη που «φορέθηκε» πολύ στη συνεδρίαση!

Τελικά ουκ αν λάβοις (ψήφο) παρά του μη… θέλοντος, έτσι για να παραφράσουμε τον Μένιππο και να’μαστε… ασορτί με το κλίμα που καταγράφηκε στη συνεδρίαση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ