ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κων/νος Κοντσιώτης, αιρετό μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ν. Λάρισας, M.Sc. Φυσικός στο ΓΕ.Λ. Φαλάνης

– Όταν παραποιείς τα γεγονότα
– Όταν λες τη μισή αλήθεια
– Όταν προσπαθείς να θολώσεις το τοπίο και σφυρίζεις αδιάφορα για τις παράνομες ενέργειές σου
– Όταν την παραπληροφόρηση τη βαπτίζεις πληροφόρηση
Τότε είσαι άξιος μαθητής του Γκαίμπελς. Στο ενημερωτικό (!) των «αιρετών της παύλας» (αφού αντί για βαθμολογία συνέντευξης βάζουν παύλα) δεν διάβασα τίποτα για το φιάσκο της επιστροφής της πρότασής τους από τον Περιφερειακό Δ/ντη Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) Θεσσαλίας στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε.. Δε διάβασα τίποτα για την πρόταση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ν. Λάρισας προς τον Π.Δ.Ε., η οποία διαμορφώθηκε με την ψήφο τεσσάρων μελών (αιρετός Παρεμβάσεων και τρία διορισμένα μέλη) και κρίθηκε μη νόμιμη.

Δεν διάβασα τίποτα για την πρόταση του Δ/ντη Εκπαίδευσης και τη δική μου, η οποία τους επισήμαινε το παράνομο σημείο. Δεν διάβασα τίποτα για το αν αλλάζει ο Δ/ντης σε επαρχιακό Γυμνάσιο, όπως διέδιδαν (τζάμπα και οι αποχαιρετισμοί…).

Δεν διάβασα τίποτα για τους συναδέλφους που ταλαιπωρούνται εξαιτίας τους, ούτε ένα συγγνώμη. Αντί αυτών, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα αποκρύπτοντας το γεγονός ότι στο Συμβούλιο ψήφισα να αναρτηθούν τα μόρια και οι προτιμήσεις με τους Αριθμούς Μητρώου (Α.Μ.) των συναδέλφων, όπως γίνεται και με τις βαθμολογίες των μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Και αυτό έγινε γιατί ο Δ/ντης μας ενημέρωσε ότι υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων, κάτι που όντως συμβαίνει με τις ειδικές κατηγορίες. Με τη χρήση των Α.Μ. πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το θέμα των προσωπικών δεδομένων. Επάξια λοιπόν θα πάρουν ακόμα έναν τίτλο, αυτόν των «αιρετών της παραπληροφόρησης».

Ευτυχώς δεν είμαστε ίδιοι και οι συνάδελφοι το γνωρίζουν πολύ καλά και μας κρίνουν αναλόγως όλα αυτά τα χρόνια. Όσα ψέματα και να πείτε, όση λάσπη και να πετάξετε, όσο και να παραπληροφορήσετε, την απάντηση θα την πάρετε στις εκλογές και εσείς και οι όψιμοι συνοδοιπόροι σας. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των συναδέλφων και το τονίζω για μία ακόμη φορά: καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ