CHOCOLATE SEMINAR ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ BARISTAS – BARTENDERS 

Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με τον Σ.Ι.Κ.Α.Ε.Λ. διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο για τα μέλη της εστίασης με θέμα: «Σεμινάριο σοκολάτας για Baristas και Bartenders», την Δευτέρα 27/07/2020 και την Τετάρτη 29/07/2020, ώρα 15.00, στον Πολυχώρο Θεσσαλία 3Ο ΧΛΜ Λάρισας – Τυρνάβου   ( Συγκρότημα Σκλαβενίτη).

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες

Δευτέρα 27/07/2020

  • Γνωριμία με την σοκολάτα
  • Τα μυστικά της σοκολάτας
  • Είδη σοκολάτας
  • Συνδυασμός σοκολάτας με καφέ και τσάι

Τετάρτη 29/07/2020

  • Συνδυασμοί σοκολάτας με τοπικούς οίνους
  • Συνδυασμοί σοκολάτας με τοπικά οινοπνευματώδη
  • Καινοτόμες συνταγές κοκτέιλ σοκολάτας με μπαχαρικά και τοπικά οινοπνευματώδη ποτά και οίνους.

Εισηγητής στο βιωματικό σεμινάριο είναι ο Λαρισαίος Γιώργος Ζαρζώνης

Δύο λόγια για τον δημιουργό:

Ο Γιώργος Ζαρζώνης, δημιουργός της βραβευμένης Cocoowa Chocolate, είναι σήμερα ένας οραματιστής και καινοτόμος chocolatier. Κατά τη διάρκεια ενός από τα ταξίδια του ως φωτογράφος στην Κούβα, επισκέφθηκε κάποιο εργοστάσιο σοκολάτας που ίδρυσε ο Τσε Γκεβάρα το 1967. Ήταν αυτή η επίσκεψη που τον ώθησε να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Στη Θεσσαλονίκη ίδρυσε το “One Sweet Day”, μία σοκολατερί που έγινε γρήγορα η συζήτηση της πόλης, και αργότερα ίδρυσε την Cocoowa, που είναι σήμερα μια από τις επερχόμενες βιοτεχνικές μάρκες σοκολάτας στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Ζαρζώνης ορίζει το χρόνο του ανάμεσα στην φωτογραφία, αφού έχει φέρει στην κυκλοφορία περισσότερα από πενήντα βιβλία και στα ταξίδια για την ανακάλυψη νέων ορίων στη μαγική σοκολάτα.  

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας, λόγω περιορισμένων θέσεων (πρωτόκολλο COVID 19) 

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται αναρτημένη στο site του Επιμελητηρίου Λάρισας www.larissachamber.gr.   

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν την αίτηση συμπληρωμένη στο anaptixiaki@larcci.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν στο 2410 549 882 (κα Τζιότζιου Αλεξία)   

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν και υπάλληλοι των μελών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ