«ΜΙΛΑΝΕ» ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα μέσα της εβδομάδας αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τις σαρώσεις όλων των σημάτων των κινητών τηλεφώνων που εξέπεμπαν στα Τρίκαλα, από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουλίου, όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη 16χρονη μαθήτρια.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει μέχρι αυτή την στιγμή, οι πρώτες απαντήσεις αναμένονται την ερχόμενη Τετάρτη με Πέμπτη.

«Είναι σημαντικό να βρεθούν σε πρώτη φάση όλα τα σήματα των κινητών τηλεφώνων απ’ όλες τις τηλεφωνικές εταιρείες, που εξέπεμπαν στα σημεία, όπου βρέθηκε η 16χρονη. Φυσικά τα σημαντικότερα θα είναι αυτά, τα οποία θα εντοπιστούν στο σημείο του άλσους και στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, όπου εντοπίστηκε νεκρή. Ωστόσο σημαντικά θα είναι και εκείνα που θα δοθούν από όλη την διάρκεια της εξόδου της από το σπίτι, το βράδυ εκείνης της ημέρας, καθώς έτσι μπορεί να βρεθεί και το αν είχε πέσει θύμα παρακολούθησης χωρίς να το γνωρίζει», αναφέρει ο γνωστός δικηγόρος Τρικάλων.

Και προσθέτει: «Πρέπει πάση θυσία να λυθεί το μυστήριο αυτό. Από την στιγμή που την αφήνει κοντά στο σπίτι της ο 27χρονος αστυνομικός είναι ξεκάθαρο πως κάτι συμβαίνει που την αναγκάζει να βγει και πάλι στους δρόμους. Υπάρχουν και τα βίντεο. Λέγεται πως έχει ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Αυτά με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έχει ζητηθεί θα αποδειχθούν όλα και τα μηνύματα θα βρεθούν, αλλά και οι τελευταίες κλήσεις που έκανε ή έχει δεχτεί».

Στόχος της έρευνας των αστυνομικών, είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, ώστε να βγουν στην επιφάνεια ακόμα και τα πιο σκοτεινά σημεία, που βρίσκονται πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο της. Για τον λόγο αυτό όλα τα σενάρια εξακολουθούν να παραμένουν ανοιχτά γιατί ακόμα και αν πρόκειται για αυτοκτονία σίγουρα υπάρχουν κάποιοι λόγοι που την οδήγησαν στην πράξη αυτή. Γι αυτό πέρα από τις κλήσεις και τα μηνύματα στο μικροσκόπιο έχουν μπει και τα social media της ανήλικης ώστε να αποδειχτεί αν είχε πέσει θύμα ή όχι εκβιασμού από κάποιο άλλο άτομο.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατός της προήλθε από βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση. Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, που πραγματοποίησε αυτοψία στο εκκλησάκι όπου βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια, εκτίμησε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να ανέβει κάποιος στη στέγη του ναού, που είναι υπό κατασκευή, ενώ και η σκαλωσιά που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία είναι εξαιρετικά ασταθής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com