ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/8 ΑΝΟΙΓΟΥΝ Η ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (K.E.ΔH.T.) θα ξεκινήσει τη λειτουργία του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου στις 3/08/2020,  διαθέτοντας δύο πισίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας. Το πολυδύναμο αθλητικό κέντρο δίνει τη δυνατότητα εκμάθησης κολύμβησης σε μικρούς και μεγάλους, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για κολύμβηση στους δημότες κατά τις απογευματινές ώρες.

Στον ίδιο χώρο υπάρχουν δύο γήπεδα 5×5, γήπεδο καλαθοσφαίρισης, γήπεδο Βeach Volley, παιδική χαρά και αναψυκτήριο.
Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο αθλητικό κέντρο, που προσφέρει άθληση, ψυχαγωγία και αναψυχή στους δημότες.

Κατά τις απογευματινές ώρες που η πισίνα λειτουργεί για το κοινό υπάρχει ναυαγοσώστης, συμβάλλοντας στην ασφάλεια των λουόμενων.

Οι ώρες λειτουργίας του κέντρου και η τιμολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχουν ως εξής:

Το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 22:00.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα μπορούν να κάνουν μπάνιο καθημερινά από τις 08:00 έως τις 10:00 δωρεάν και με τη συνοδεία του γυμναστή τους.

Τμήματα εκμάθησης κολύμβησης σε αρχάριους και παιδιά πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 πμ – 14:00 μμ.

Η μηνιαία συνδρομή για την εκμάθηση είναι 20,00€/παιδί.
Οι τρίτεκνοι & πολύτεκνοι για τα δύο πρώτα παιδιά η συνδρομή είναι 20,00€/παιδί, ενώ για το τρίτο παιδί θα είναι δωρεάν.
(Χρειάζεται να προσκομίσουν βεβαίωση για την πολυτεκνία τους)

Θεραπευτική Κολύμβηση πραγματοποιείται καθημερινά από τις 14:00 έως τις 15:00, προσκομίζοντας βεβαίωση από γιατρό.

Οι ώρες κοινού για την πισίνα είναι 15:00μμ – 22:00 μμ, ενώ για τα Σαββατοκύριακα οι ώρες κοινού θα είναι 11:00πμ-22:00 μμ.

Για τους ανήλικους τo ημερήσιο εισιτήριο (έως 18 ετών) θα είναι 1,00 €
Για τους ενήλικες (άνω των 18 ετών) το ημερήσιο εισιτήριο θα είναι 1,50 €
Τα γήπεδα 5χ5 τη θερινή περίοδο θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 20:00-22:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα 18:00-22:00.

Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους του Πολυδύναμου Κέντρου θα μπορούν να διεξάγονται ομαδικά πρωταθλήματα.

Το εισιτήριο για τα γήπεδα 5χ5 θα είναι 2,00€/άτομο.

Τα γήπεδα Μπάσκετ και Βeach Volley θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα και η είσοδος σε αυτά θα είναι δωρεάν.

Αιτήσεις –εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από την Δευτέρα 27/07/2020 στα γραφεία της ΚΕΔΗΤ (2ος όροφος Δημαρχείου), και από τη Δευτέρα 3/8/2020 στο χώρο του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου

Το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο είναι εναρμονισμένο με όλες τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τον αριθμό των λουομένων, τη χρήση των αποδυτηρίων και γενικότερα όλων των χώρων της εγκατάστασης.

Μέτρα προετοιμασίας και προστασίας στον αθλητικό χώρο

Η προσέλευση/αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση θα γίνεται από μια είσοδο/έξοδο.

– Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση ο κάθε λουόμενος θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχόμενων-εξερχόμενων.

– Μεταξύ των λουομένων σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας.

Χρήση αποδυτηρίων

– Επιτρέπεται μόνο στους λουόμενους και τους προπονητές (όχι σε γονείς) με χρήση μάσκας και τήρηση φυσικής απόστασης σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

– Μικρά παιδιά που δεν αλλάζουν μόνα τους θα πρέπει να έρχονται και να φεύγουν με το μπουρνούζι (τις σαγιονάρες που θα χρησιμοποιούν στην πισίνα να μην τις χρησιμοποιούν εκτός αυτής).

– Μέγιστος αριθμός λουομένων 1 άτομο σε κάθε αποδυτήριο.

– Προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός, όποιος λουόμενος επιθυμεί μπορεί να αλλάζει αθλητικό ιματισμό στις καρέκλες που θα έχουν διατεθεί εντός της πισίνας ή μπορεί να προετοιμάζεται στην οικία του.

– Η παραμονή στα αποδυτήρια θα πρέπει να είναι σύντομη και να μην υπερβαίνει τα 10 λεπτά.

– Οι πόρτες στα αποδυτήρια θα παραμένουν ανοιχτές, προκειμένου να αερίζεται ο χώρος.

– Οι κανόνες υγιεινής των λουομένων (ντους χρησιμοποιώντας υγρό σαπούνι) πρέπει να γίνονται πριν και μετά την προπόνηση.

– Με το τέλος της κολύμβησης τοποθετούν τα ρούχα σε ατομικό σάκο και απομακρύνονται όσο γίνεται πιο γρήγορα και υπεύθυνα από το χώρο του κολυμβητηρίου.

Για τη διασφάλιση της υγείας των αθλούμενων πολιτών, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα τη Φόρμα Ιατρικής Βεβαίωσης και το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου. ( είναι απαραίτητες οι σχετικές ιατρικές βεβαιώσεις (Δερματολόγο και Καρδιολόγο ή Παθολόγο ή Γενικής Ιατρικής, που πιστοποιούν ότι οι αιτούντες είναι υγιείς και μπορούν να ασκηθούν στο άθλημα της κολύμβησης)

τηλ. Επικοινωνίας :

ΚΕΔΗΤ : 2492350170-1

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ : 2492025767

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com