«ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Σε σημαντικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο στην επαρχία Φαρσάλων προχωρά το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Φαρσάλων. Τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στους Χαλκιάδες επιθεώρησε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Νίκο Γκατζόγια, παρουσία του προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Χαλκιάδων κ. Δημήτριου Στεφανίδη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Εσκίογλου τόνισε πως «ο Δήμος Φαρσάλων «τρέχει» ένα μείζονος σημασίας έργο που αφορά την ασφαλτόστρωση στο εσωτερικό οδικό δίκτυο των χωριών μας. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που γίνεται κάτι τέτοιο, δηλαδή να μην περιοριζόμαστε σε εμβαλωματικές λύσεις αλλά προχωρούμε σε πλήρη αποκατάσταση τμημάτων των δρόμων. Συνεχίζουμε ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της κοινωνίας με διαρκή καταγραφή προβλημάτων και δρομολόγηση λύσεων».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Στεφανίδης σημείωσε μεταξύ άλλων πως «θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Εσκίογλου για τις σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή, καθώς στους Χαλκιάδες είχαμε να δούμε πλήρη ασφαλτόστρωση εντός του χωριού από το 2007».

Σημειώνεται τέλος πως οι εργασίες συνεχίζονται και σε άλλα χωριά της επαρχίας Φαρσάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ