ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ» Ο Δ. ΜΑΡΔΑΣ

Στη Λάρισα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης Μάρδας, καθηγητής του ΑΠΘ και πρώην αν. Υπουργός Οικονομικών, σε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τους αναγνώστες του στο βιβλιοπωλείο «Άνεμος», με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο: «2015: Το ημερολόγιο του τρόμου».

Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στη διαπραγμάτευση του 2015, ο Δημήτρης Μάρδας περιγράφει τη δική του μάχη για να μην χρεοκοπήσει η χώρα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που βοηθά τον αναγνώστη να δει την αθέατη πλευρά του φεγγαριού, μέσα από αναφορές στις άγνωστες πτυχές της διαπραγμάτευσης  του 2015 και τις επιλογές που έκανε τότε ο Γ. Βαρουφάκης.

Πολιτικές μπλόφες, τακτικές και «εκβιασμοί» ξεδιπλώνονται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα προσέγγιση, ενώ πλήθος κόσμου πέρασε από το σταντ που στήθηκε στο γνωστό βιβλιοπωλείο, με κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον δήμαρχο Λαρισαίων και τον Περιφερειάρχη αλλά και παλιούς φοιτητές του πρώην υπουργού να δίνουν το παρών.

Χαλαρός ο κ. Μάρδας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ λίγο νωρίτερα βρήκε χρόνο για να παραβρεθεί και στη συνέντευξη τύπου του Π. Σκουρλέτη, με τον οποίο είχε σύντομο διάλογο.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ