4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

4ημερη εκδρομή στη Λευκάδα διοργανώνει στις 27 Αυγούστου το γνωστό γραφείο τουρισμού Mandelas tours λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κορωνοϊό. Το πρόγραμμα της εκδρομής διαμορφώνεται ως εξής:

1η μέρα Πέμπτη 27/8/20
Αναχώρηση από την πόλη μας στις 7.00π.μ.με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην όμορφη Πάργα Η Πάργα είναι ένας εξαιρετικός παραδοσιακός οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά σπάνιας ομορφιάς, από μόνη της μπορεί να θεωρηθεί αξιοθέατο, η παραλία της είναι αρκετά γραφική ενώ αξίζει να περπατήσετε στα πλακόστρωτα σοκάκια της Αποτελεί από τους πλέον δημοφιλείς τόπους καλοκαιρινών διακοπών λόγω των πανέμορφων παραλιών που διαθέτει Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό και μετά θα αναχωρήσουμε για την Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Διαν/ση.

2η μέρα Παρασκευή 28/8/20
Πρωινό και αναχωρούμε για το χωριό Νυδρί, από όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για μια προαιρετική θαλάσσια διαδρομή στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Θα δούμε το Πόρτο Κατσίκι, μια από τις καλύτερες παραλίες του Μεσογείου , συνεχίζουμε για το Σκορπιό, το νησί του Έλληνα Κροίσου Αρισ. Ωνάση. Επόμενη στάση η σπηλιά του Παπανικολή, όπου το ομώνυμο ιστορικό υποβρύχιο, έβρισκε καταφύγιο το1940. παραμονή για φωτογραφίες και στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη, με την πανέμορφη φύση που εύκολα κανείς την παρομοιάζει με έναν επίγειο παράδεισο. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό . Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς, το γραφικό ψαροχώρι στο Βόρειο τμήμα του νησιού, όπου και θα παραμείνουμε για καφέ. Επιστροφή στην Λευκάδα . Διαν/ση.

3η μέρα Σάββατο 29/8/20
Πρόγευμα και αναχώρηση για να κάνουμε το γύρο του νησιού. Ακολουθώντας τον δρόμο με νότια κατεύθυνση παράλληλα με την ανατολική ακτή του νησιού περνάμε το Νυδρί και φτάνουμε στο κεφαλοχώρι του νότου την Βασιλική όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και φαγητό. Κατόπιν μέσω των παραλίων Κάθισμα και Αγ Νικήτα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

4η μέρα Κυριακή 30/8/20
Πρόγευμα και αναχώρηση από την Λευκάδα. Περνώντας από την Βόνιτσα και την Πρέβεζα για καφέ και φαγητό επιστρέφουμε το βράδυ στην πόλη μας.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Μεταφορά με ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν
• Διαν/σεις 3 στο ξενοδοχείο Lefkas Hotel με πρωινό
• Περιηγήσεις στο νησί
Τιμή εισιτηρίου : 180 ευρώ το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο + ευρώ το μονόκλινο
Τιμή συμμετοχής με εισιτήρια ΟΓΑ: 30 ευρώ το άτομο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ