ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΑ EDUCATION LEADERS AWARDS 2020

Με Χρυσό (Gold) βραβείο διακρίθηκε η υποψηφιότητα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου στο Educational Leaders Awards 2020 . Συγκεκριμένα, το βραβεία αφορά στην ενότητα: Εξωστρέφεια και Συνεργασία, Κατηγορία Β.10 – Δεσμός με την Κοινωνία και ο τίτλος της υποψηφιότητας που κατατέθηκε είχε το τίτλο: «Συνεργασία σχολείου – κοινότητας για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης».

Ουσιαστικά πρόκειται για μα παρουσίαση δράσεων του σχολείου σε διαφορετικούς τομείς (περιβαλλοντικούς, πολιτιστικούς, υποστηρικτικούς) και σε διαφορετικά επίπεδα (από την εθελοντική προσφορά των γονέων στον ευπρεπισμό του σχολείου μέχρι τις συνεργασίες του σχολείου με πανεπιστήμια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, με ομάδες νέων καλλιτεχνών και πολλά ακόμη που γίνονται στο σχολείο).

H ψηφιακή Τελετή Απονομής των Βραβείων Education Leaders Awards πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 σε αποκλειστική μετάδοση από την υβριδική τηλεόραση του OPEN BEYOND.

Education Leaders Awards 2020

Το ξέσπασμα της COVID-19, παρά τις εύλογες δυσκολίες που προέκυψαν, δεν κατάφερε να επισκιάσει τον ετήσιο διαγωνισμό Education Leaders Awards, που πραγματοποιήθηκε και φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, συγκεντρώνοντας καλές πρακτικές στην εκπαίδευση από κάθε περιοχή της χώρας και από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα.

Η πρόεδρος των βραβείων, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τα 36 μέλη της κριτικής επιτροπής, εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες από όλο το φάσμα της εκπαίδευσης, είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο, αφού κλήθηκαν να αξιολογήσουν εν μέσω πανδημίας και με τους δεδομένους περιορισμούς, περισσότερες από 200 υποψηφιότητες.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις. Αρχικά τα μέλη της κριτικής επιτροπής αξιολόγησαν online τις υποψηφιότητες και έδωσαν τη βαθμολογία τους σε κάθε μία από αυτές, σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης. Ο τελικός βαθμός της κάθε υποψηφιότητας προέκυψε από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε. Στη συνέχεια, η πρόεδρος κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τα μέλη της κριτικής επιτροπής επικύρωσαν τα βραβεία, σύμφωνα με την κατάταξη των υποψηφιοτήτων στην εκάστοτε κατηγορία συγκριτικά με το βαθμό που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση:
“ Το 2020 θα μείνει στην μνήμη μας ως η χρονιά της πανδημίας. Μία χρονιά όμως που αναδείχθηκαν οι συγκλονιστικές αλλαγές που απαιτούνται και συντελούνται στα εκπαιδευτικά συστήματα. Ο διαγωνισμός Education Leaders Awards 2020 δείχνει τους πρωτοπόρους αυτών των αλλαγών.

Εκπαιδευτικοί από όλα τα σημεία της Ελλάδος ,από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απέδειξαν με την συμμετοχή τους και την κατάθεση του έργου τους τις τεράστιες δυνάμεις που έχει η χώρα μας. Σχολεία, εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, καινοτόμα προγράμματα αποτυπώνουν την δημιουργία και την αριστεία σε όλους τους επιμέρους τομείς του εκπαιδευτικού συστήματος. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση.

Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους ελπίζοντας ότι θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που η απονομή των βραβείων δεν θα έχει την προσωπική επαφή, την χαρά, τις γνωριμίες και την δικτύωση που δημιουργεί κάθε χρόνο η τελετή βράβευσης.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και σε όσους βραβεύτηκαν.”

Στο site www.educationleadersawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών. Το hashtag των βραβείων είναι #educationawardsgr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ