ΧΑΛΚΙΔΑ: ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ

Σύμφωνα με το ΖΩΟΦΙΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ANIMAL WELFARE GROUP OF CHALKIS η κυρία της φωτογραφίας δέχτηκε επίθεση από παπά, στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ, στο Βαθύ, γιατί πήγε όπως πάντα να ταΐσει και να βάλει νερό σε γατάκια!!!

Ο Σύλλογος σε ανάρτησή του στο Facebook μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Εσείς οι παπάδες που δεν σέβεστε ούτε τα ζώα αλλά ούτε και τον άνθρωπο δεν αξίζετε να λειτουργείτε σε εκκλησία, δεν αξίζετε τίποτα. Η κυρία αυτή δέχτηκε επίθεση από έναν παπά στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ γιατί πήγε όπως πάντα να ταΐσει και να βάλει νερό στα γατάκια. Η ενορία που διδάσκει το λόγο του Θεού είναι ο Άγιος Ιωάννης στο Βαθύ.
Να θυμίσουμε σ αυτόν το “παπά” και σε κάθε άλλον “παπά”, για να μην αναφέρω άλλη ονομασία, ότι όταν ο άνθρωπος διώχτηκε από τον παράδεισο τα ζώα όλα έμειναν δίπλα του γιατί ποτέ δεν τον πρόδωσαν. Γι αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να δίνετε αυτό το παράδειγμα αγάπης προς τα ζώα αλλιώς καλύτερα να βρείτε άλλο επάγγελμα, γιατί επάγγελμα το έχετε κάνει. Εσείς είστε οι πρώτοι αμαρτωλοί που έχετε και το θράσος να λειτουργείτε στον οίκο του Θεού !! “

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com