ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΥΓΙΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΧΡ. ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ

Ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, πήρε εξιτήριο σήμερα από την Α’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Με αφορμή την πρόσφατη ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς: – Το Θεό που με βοήθησε να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία .

– Τη Διοίκηση, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Βοηθητικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου , για όσα σημαντικά και σπουδαία πρόσφεραν στην αποκατάσταση της υγείας μου. Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τους συναδέλφους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους,το προσωπικό των Υπηρεσιών της Περιφέρειας, και όλους τους φίλους και συμπολίτες για τα μηνύματα στήριξης και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.

– Ιδιαίτερες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη δια βίου , οφείλω στον καθηγητή χειρουργικής κ. Δημήτριο Ζαχαρούλη και την ομάδα του , που ανέλαβε την ευθύνη της ιδιαίτερα περίπλοκης και εξειδικευμένης επέμβασης και βεβαίως για την επιτυχή έκβασή της. “Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό”.

Επανέρχομαι στα καθήκοντά μου υγιής , με περισσότερη δύναμη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ