ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΟΚΟΥΡΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΕΛ ΚΑΙ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με αφορμή την ανακοίνωση από την περιφέρεια Θεσσαλίας την ένταξη στο νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης 2 έργων που αφορούν την αναβάθμιση των κτιρίων του ΓΕΛ και του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου, ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  Κώστα Αγοραστό, καθώς η άριστη συνεργασία μας, φέρνει θετικά αποτελέσματα για τον δήμο και την τοπική μας κοινωνία. Συγχαρητήρια και στις υπηρεσίες μας για την αποτελεσματική δουλειά που κάνουν. Κάθε έργο που απευθύνεται στα νέα παιδιά, στο μέλλον του δήμου, είναι έργο πολλαπλής ωφελιμότητας και μεγάλης σπουδαιότητας.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου και του Γενικού Λυκείου, όπως κι αυτό που προηγήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου, εντάσσονται στην ανάγκη για προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, που στόχο έχει να μετατρέψει τα σχολεία μας σε σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον κτίρια. Καταθέσαμε έγκαιρα την ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου Τυρνάβου, μετά την πρόσκληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση της. Συνεχίζουμε με ανάλογο δημιουργικό πνεύμα, διότι, όπως έχω αναφέρει επανειλημμένα, στόχος της δημοτικής αρχής είναι να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα έργο».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ