«ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΘΩΜΑ ….

Ανακοίνωση της παράταξης μετά από επίσκεψη συμβούλων στη συνοικία

Μετά από καταγγελίες που έφτασαν στη δημοτική μας παράταξη  oι σύμβουλοι της 1ης κοινότητας Λάρισας της  παράταξης «Λάρισα Μπροστά» κ.κ Χρήστος Κατσούρας ,Αργύρης Ντεούδης  ,Βασίλης Ξηρομερίτης , Βαγγέλης Δοξόπουλος με επικεφαλής τον συντονιστή δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Τερζούδη σε  συνεννόηση με την επικεφαλής της παράταξης κ. Ρένα Καραλαριώτου, βρέθηκαν στην συνοικία του Αγ.Θωμα συνομίλησαν με  κατοίκους και κατέγραψαν προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης:

Παιδική χαρά σε άθλια κατάσταση με κίνδυνο για τα μικρά παιδιά , χορτάρια και μπάζα παρατημένα   , κάδοι που ξεχειλίζουν από μπάζα και σκουπίδια θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία , δρόμοι γεμάτοι λακκούβες και κακοτεχνίες  , πεζοδρόμια απροσπέλαστα γεμάτα χόρτα , φρεάτια βουλωμένα, χωματόδρομοι που χρήζουν άμεσης ασφαλτόστρωσης.Οι κάτοικοι έκαναν ιδιαίτερη αναφορά σε χωματόδρομο (!) που υπάρχει μπροστά στο σπίτι τους εν έτη 2020 σημειώνοντας χαρακτηριστικά «από τη σκόνη δεν μπορούμε να βγούμε ούτε στη βεράντα».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η δημοτική μας παράταξη πραγματοποίησε αυτοψία στη συνοικία του Αγ. Θωμά μετά από καταγγελίες κατοίκων για προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Οι εικόνες που αντικρίσαμε και αντικρίζουν καθημερινά οι Λαρισαίοι  είναι εικόνες ντροπής. Έξι χρόνια δεν έγινε κανένα έργο στη συνοικία από τη δημοτική αρχή Καλογιάννη .Χωματόδρομοι που πρέπει άμεσα να ασφαλτοστρωθούν , χορτάρια, μπάζα, κάδοι που ξεχειλίζουν από σκουπίδια θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία,  παιδική χαρά που είναι κίνδυνος για τα  μικρά παιδιά  , συνθέτουν μια εικόνα εγκατάλειψης της συνοικίας. Η Λάρισα δεν αξίζει την εγκατάλειψη.

Η Λάρισα αξίζει να είναι μια καθαρή και νοικοκυρεμένη πόλη. Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να πράξουν το αυτονόητο , ανακουφίζοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ