ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, στις 23:00, ο Λευτέρης Λαζάρου, ένας άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη γεύση και πιστεύει ότι το φαγητό είναι πάνω απ’ όλα παρέα και συναναστροφή, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, για να μοιραστεί τις γνώσεις του και να… κεράσει λαχταριστούς μεζέδες ελληνικής κουζίνας.

Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο MassterChef και την εποχή που ο ίδιος ήταν κριτής, ενώ μίλησε και για τον Άκη Πετρετζίκη, τον οποίο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια για το βίντεο που έκανε όταν άνοιξε και πάλι η εστίαση στη χώρα μας, μετά το lockdown.

«Δεν έχουμε επαφή με τον Άκη Πετρετζίκη γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα προγράμματά μας. Και εκείνος νομίζω ότι είναι πολυάσχολος. Το κάνει πάρα πολύ ωραία αυτό που κάνει. Όταν κάναμε ένα βίντεο οι μάγειρες ότι επιστρέφουμε, ήταν παραγωγή δική του και δεν πήρε χρήματα προς τιμήν του. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα του και τον ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή γιατί ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό το βίντεο οι μάγειρες και να πούμε ότι επιστρέφουμε…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ