ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ 73ΧΡΟΝΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΒΟΛΟΥ

Δυστυχώς τραγική κατάληξη είχαν οι καλοκαιρινές διακοπές στον Βόλο για ζευγάρι Λαρισαίων. Ο άνδρας ηλικίας 73 ετών αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε στις Αλυκές και μέσα σε λίγη ώρα εξέπνευσε. Το περιστατικό  προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς εκείνη την ώρα η παραλία ήταν γεμάτη λουόμενους.

Η σύζυγος του 73χρονου και άλλοι λουόμενοι που ήταν σε κοντινή απόσταση έτρεξαν για να τον βοηθήσουν, ενώ άμεση ήταν και η κινητοποίηση της ναυαγοσώστριας που βρισκόταν στον πύργο σε απόσταση 150 μέτρων.

Σε λίγη ώρα ο κολυμβητής ανασυρόταν στην ακτή. Η ναυαγοσώστρια κάλεσε άμεσα το σκάφος της εταιρείας που διαθέτει απινιδωτή και το ΕΚΑΒ και άρχισε να του κάνει καρδιααναπνευστική αναζωογόνηση.

Τα λεπτά που ακολούθησαν παίχτηκαν απερίγραπτες στιγμές αγωνίας. Σε λίγη ώρα γινόταν απινίδωση στον 73χρονο δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. Οι ενέργειες για τη διάσωση συνεχίζονταν από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο από κοινού με την ναυαγοσώστρια.

Δυστυχώς, ο  άτυχος άνδρας δεν επανήλθε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ότι ήταν ήδη νεκρός.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Η προανάκριση συνεχίζεται.

taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ