Β. ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Θέση αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλης Κόκκαλης, με μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του στη Βουλή, παίρνει ο Συντονιστής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, Βασίλης Ζωγράφος.

Ειδικότερα, ο κ. Ζωγράφος τονίζει σε δήλωσή του τα εξής:

«Η Αριστερά υπήρξε ανέκαθεν στο πλευρό των εργαζομένων και αυτό δεν μπορεί  να αλλάζει κατά το δοκούν. Λογικές συμψηφισμού ή ευκαιριακές συμπεριφορές, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές.

Ευελπιστούμε οτι ο Βασίλης Κόκκαλης θα συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις και θα τηρήσει απαρέγκλιτα την εργατική νομοθεσία, την οποία έχει υπηρετήσει τόσο ως μάχιμος δικηγόρος, όσο και ως εκπρόσωπος του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή δεν εμπλέκεται στην λειτουργία των βουλευτών αλλά επιδιώκει την καλή συνεργασία μαζί τους. Στο συγκεκριμένο ζήτημα, με την απόλυση και στη συνέχεια δικαίωση από τα δικαστήρια μετακλητής εγκύου υπαλλήλου, τοποθετείται πολιτικά και σύμφωνα με τις αρχές της, καθώς και με την παράδοση ως Αριστερά και τους αγώνες της για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Φρονούμε οτι στη συγκεκριμένη συγκυρία ο βουλευτής θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να διαψευστούν οι επικριτικές εναντίον του αναφορές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ