ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ  ΑΠΟ ΦΑΡΣΑΛΑ ΠΡΟΣ ΔΟΜΟΚΟ

Προχωρά η διαδικασία για την υπογραφή σύμβασης του έργου «Συντήρηση π.ε.ο. Φάρσαλα – Δομοκός όρια νομού», συνολικού  προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Αναβαθμίζουμε το επίπεδο οδικής ασφάλειας στην περιοχή των Φαρσάλων, παρεμβαίνοντας  σε  δρόμους που εμφανίζουν  αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο. Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε έργα χρήσιμα, στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών» δηλώνει ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Βελτιώνουμε το τμήμα από την έξοδο του περιφερειακού της πόλης των Φαρσάλων έως τα όρια του νομού προς Δομοκό. Πρόκειται για έργα που παράγουν μετρήσιμο αποτέλεσμα,  συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τονώνουν την πραγματική, τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Εργασίες

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε συνολικό μήκος 10 περίπου χιλιομέτρων, περιλαμβάνουν: καθαρισμό τριγωνικής τάφρου, εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζουν ρηγματώσεις, καθιζήσεις  ή φυσιολογική φθορά με την πάροδο του χρόνου, βελτίωση και συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ