ΘΥΜΑ ΤΩΝ “ΚΟΡΑΚΙΩΝ” ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκστρατεία σπίλωσης του Τυρνάβου βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες από τηλεοπτικά δίκτυα των Αθηνών με αφορμή την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού σε γάμο που έγινε σχεδόν πριν 15 ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου και δυστυχώς σε αυτήν την προσπάθειά τους βρήκαν άθελά του συμπαραστάτη και το δήμαρχο, ο οποίος μίλησε προχθες σε πρωινή εκπομπή του open tv.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή και με τίτλο την ώρα της συζήτησης του θέματος “Αδιαφορούν για τον κορωνοϊό. Τρικούβρτο γλέντι στον Τύρναβο” οι παρουσιαστές της εκπομπής είχαν καλεσμένο τον δήμαρχο Γ. Κόκουρα και με τον τρόπο τους τον οδήγησαν σε μία συζήτηση που εμφάνισε τους τυρναβίτες ως ανεύθυνους, που αδιαφορούν για τον κορωνοϊό και παρανομούν στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις. Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι δεν τηρήθηκε το μέτρο των 100 ατόμων στη γαμήλια δεξίωση λες και ο γάμος έγινε μετά τη Δευτέρα 3 Αυγούστου οπότε και ισχύει ο περιορισμός των 100 ατόμων στις εκδηλώσεις.

Δυστυχώς ο δήμαρχος ή δεν πρόλαβε να τη διορθώσει ή δεν σκέφτηκε λόγω τρακ να τη διορθώσει, αλλά η ζημιά έγινε, αφού και ο ίδιος έκανε λόγο για πολυκοσμία στο γάμο, χαρακτηρίζοντάς την καταδικαστέα πράξη επισημαίνοντας ότι από τη στιγμή που ισχύουν τα μέτρα τέτοιες κινήσεις δεν πρέπει να γίνονται.

Μία ολόκληρη πόλη και οι κάτοικοί της δυσφημίστηκαν στο πανελλήνιο, οι τοπικές επιχειρήσεις κοινωνικών εκδηλώσεων υπέστησαν αδικαιολόγητη κατασυκοφάντηση και σαν να μην έφτανε αυτό, το ρεπορτάζ του καναλιού που αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ της Αθήνας έκαναν την τρίχα – τριχιά με τον ΑΝΤ1 να πάει ένα βήμα ακόμη και να μιλάει και για κρούσμα στον Τύρναβο ως προϊόν του γάμου που δεν έγινε ποτέ.

Με δεδομένο ότι υπάρχει καταφανής αδικία σε βάρος του Τυρνάβου είναι πιστεύουμε υποχρέωση του δημάρχου να ζητήσει εξηγήσεις από το κανάλι, να απαιτήσει επανόρθωση με άλλο ρεπορτάζ και φυσικά να εκδώσει ανακοίνωση που να βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση για να αποκατασταθεί και η φήμη των κατοίκων του Τυρνάβου αλλά και να σταματήσει η ζημιά σε βάρος των επιχειρήσεων που διοργανώνουν κοινωνικές εκδηλώσεις στην περιοχή και οι οποίες κατά γενική ομολογία τηρούν όλα τα πρωτόκολλα.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο της εκπομπής του open.tv

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ