ΝΕΕΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε καραντίνα εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τεστ που του έγινε και γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου που εξέτασε επιβεβαιωμένο κρούσμα

Εντονος είναι ο προβληματισμός που κυριαρχεί στην επιστημονική κοινότητα εξαιτίας της αύξησης που παρουσιάζουν τα κρούσματα στην περιοχή του Αμπελώνα, τα περισσότερα εκ των οποίων σχετίζονται με γάμο που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή πριν από σχεδόν 2 εβδομάδες.

Μάλιστα χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν άλλα δύο κρούσματα του κορωνοϊού, ενώ και ένα άλλο κρούσμα στη Λάρισα έχει καταγωγή από τον Αμπελώνα.

Με δεδομένα τα χθεσινά κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα έγιναν και νέες ιχνηλατήσεις στο στενό περιβάλλον και στις επαφές αυτών των κρουσμάτων ενώ αναμένονται σήμερα ή το αργότερο αύριο και τα αποτελέσματα της χθεσινής ιχνηλάτησης σε κατοίκους του Αμπελώνα.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι από χθες έχει μπει σε καραντίνα και γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα ο οποίος είχε έλθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε σήμερα το τεστ και περιμένει τα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ