ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΤΑ «ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ» ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ!

Μάγεψε το κοινό η παράσταση και στο κάστρο της Μελιβοίας

Σε μια δύσκολη όσο και πρωτόγνωρη χρονιά για όλους το Θεσσαλικό Θέατρο γράφει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του, καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του paidis.com η παράσταση «Τα αγάλματα περιμένουν», του Ανδρέα Φλουράκη, σε σκηνοθεσία Κυριακής Σπανού, θα δώσει το παρών στο Ηρώδειο!!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το “ok” δόθηκε ήδη από το ΚΑΣ (εξέλιξη για την οποία η σελίδα προϊδέασε από χθες τους αναγνώστες της), ενώ η παράσταση θα ανέβει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, σε μια εμφάνιση που τιμά το «Θεσσαλικό» μα και την πόλη της Λάρισας.

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Μοναδικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Δευτέρας στο κάστρο της Μελιβοίας οι φίλοι του θεάτρου, που υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Τα αγάλματα περιμένουν».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας στο πλαίσιο συμμετοχής της στις εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου 2020, σε συνεργασία με το Θεσσαλικό Θέατρο και τον Δήμο Αγιάς.

Η παράσταση, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, πραγματοποιήθηκε με την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, με τον θίασο να ανανεώνει το ραντεβού του με τους θεατρόφιλους στις 25 Αυγούστου, με τα «Αγάλματα» να ταξιδεύουν στο Πύθιο Ελασσόνας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ