ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΧΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ, ΣΙΩΠΟΥΝ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Στέλιος  Γ.  Ροντούλης

Αν και ορισμένοι προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την πραγματικότητα, αυτή είναι αμείλικτη και οδυνηρή, ιδιαίτερα για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας. Οι παραγωγοί ακόμη περιμένουν το 35% των αποζημιώσεων του 2019, ενώ για τις αποζημιώσεις του τρέχοντος έτους δεν ακούγεται ούτε ψίθυρος από τον ΕΛΓΑ, με αποτέλεσμα η οργή τους δικαιολογημένα να έχει ξεχειλίσει.

Στην έξαρση των οργισμένων αγροτικών αντιδράσεων συμβάλλει και ο ωχαδερφισμός που παρατηρείται εκ μέρους της δημοτικής αρχής, η οποία κυριολεκτικά καθεύδει, μολονότι ο κ. Κόκορας αρέσκεται να βγαίνει φωτογραφίες με τον κ. Βορίδη.

Προφανώς, οι παραγωγοί μας βρίσκονται υπό τρομερή οικονομική πίεση και αυτοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να στήνονται περιχαρείς για ωραία φωτογραφικά ενσταντανέ ή να ανακοινώνουν εκ νέου νέες προσλήψεις συμβούλων μέσω διαδικασιών προαποφασισμένου αποτελέσματος, καθώς ήδη στον Τύρναβο βοά το όνομα του νέου συμβούλου-δημοσιογράφου.

Για τους αγρότες όμως επικρατεί πλήρης αφωνία. Κατανοητόν. Το κόμμα δεν θέλει παραφωνίες που χαλούν την εικόνα του. Δεν θέλει ενοχλητικές φωνές που αμφισβητούν το δήθεν φιλοαγροτικό του προσωπείο. Κι οι εδώ κύριοι ,ευλόγως, πειθαρχούν και “κάνουν την πάπια” , κατά το κοινώς λεγόμενο. Άλλωστε δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά.Στο κόμμα χρωστούν τους μισθούς τους και για αυτό πρέπει να ανταποδώσουν , “τοις κείνων χρήμασι πειθόμενοι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ