ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟ – ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

Το υπό κατασκευή ψυγείο-διαλογητήριο της Ομάδας Παραγωγών ακτινιδίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πυργετού επισκέφθηκε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή, συναντήθηκε με διοικητικούς του δραστήριου Συνεταιρισμού και εν συνεχεία μετέβη στην ιδιόκτητη έκταση, όπου κατασκευάζεται το σύγχρονο ψυγείο – διαλογητήριο του Συνεταιρισμού, χωρητικότητας 3.000 τόνων, με χρηματοδότηση μέσω του Μέτρου 4-2-1 για τη μεταποίηση. Το ψυγείο – διαλογητήριο αναμένεται να συμβάλλει στην περαιτέρω διαπραγματευτική ισχύ του Συνεταιρισμού, σε μια περίοδο στην οποία οι εξαγωγές του ελληνικού ακτινιδίου αυξάνονται και οι προοπτικές του προδιαγράφονται κάτι παραπάνω από θετικές.

Χρ. Κέλλας

Μετά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Ομάδας Παραγωγών, ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τη δραστήρια διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πυργετού, με επικεφαλής τον πρόεδρο Θανάση Βλάχο για τις προσπάθειες που καταβάλλει, ώστε να αξιοποιήσει όλες τις χρηματοδοτούμενες δράσεις του ΠΑΑ, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη του. Πολλά συγχαρητήρια και στους παραγωγούς ακτινιδίου του Πυργετού για το ποιοτικό τους προϊόν που είναι περιζήτητο στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Η ολοκληρωμένη διαχείριση του ακτινιδίου και η πιστοποίηση της ποιότητάς του ως Προϊόντος Γεωγραφικής Ένδειξης, για να αποκτήσει ταυτότητα, καθώς και η ολοκλήρωση των έργων υποδομής, κυρίως αρδευτικών, είναι οι στόχοι για την εκπλήρωση των οποίων η Κυβέρνησή μας και εγώ προσωπικά θα εργαστούμε εντατικά το επόμενο διάστημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ