ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου για την επιτυχία της

Η Τυρναβίτισσα τενίστρια Μιχαέλα Λάκη είναι από χθες πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία τζούνιορ (16 ετών) αφού κέρδισε με 2-0  (6-4, 6-3) τη Δήμητρα Παύλου και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία της.

Η Μιχαέλα είχε ένα εκπληκτικό τουρνουά και πριν από τον σημερινό τελικό έχασε μόλις 2 games, σε 5 αναμετρήσεις, κερδίζοντας κατά σειρά τις Ειρήνη Πισλή (6-0, 6-0), Γεωργία-Ανδριάννα Στρατή (6-1, 6-0), Ναταλία Κασσή (6-0, 6-0), Μαριάνθη Χριστοφορίδου (6-0, 6-0) και Ελένη Λαζαρίδου (6-1, 6-0).

Η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου, αγωνίστηκε και στο μεικτό διπλό της κατηγορίας των 16 ετών, με συμπαίκτη τον Γιώργο Χαϊδεμένο, και κέρδισαν το παιχνίδι ενάντια στους Γιώργο Βάλαρη και Ελευθερία Κούσουλα επίσης με 2-0 (6-3, 6-2).

Ο δήμαρχος

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μιχαέλα Λάκη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 16 ετών (Κ16) στο τένις, όπως επίσης στον προπονητή της Φοίβο Μιχαλόπουλο αλλά και την οικογένεια της εκφράζει, με δήλωση του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.

Όπως είναι γνωστό η η Μιχαέλα Λάκη αποτελεί τη σπουδαιότερη Ελληνίδα αθλήτρια τένις της γενιάς της, με συνεχείς και τεράστιες επιτυχίες.

Αναλυτικότερα η δήλωση του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα έχει ως εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τη Μιχαέλα Λάκη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 16 ετών (Κ16) στο τένις, όπως επίσης στον προπονητή της Φοίβο Μιχαλόπουλο αλλά και την οικογένεια της. Η πρωτιά αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι προήλθε μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό και μετά από ένα πραγματικά δύσκολο τουρνουά.

Η Μιχαέλα, μάλιστα, διακρίθηκε για ακόμα μία φορά τόσο για το σπουδαίο ταλέντο της όσο και για το ήθος της. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, λοιπόν, αξίζει δημόσιο έπαινο τόσο η ίδια η νεαρή αθλήτρια όσο και ο προπονητής και οι γονείς της για την εξαιρετική διαπαιδαγώγησή της. Αγαπητή Μιχαέλα, για μία ακόμη φορά μας έκανες περήφανους.

Σε ευχαριστούμε.

Ο Δήμος Τυρνάβου θα στέκεται διαρκώς δίπλα σου, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε σου προσπάθεια».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ