ΤΟΝ «ΧΡΥΣΟ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Χ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Τον πρωταθλητή Ελλάδας στον ακοντισμό και τη σφαίρα Χαράλαμπο Βαρυτιμίδη συνάντησε στο δημαρχείο Ελασσόνας ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας συνεχάρη τον κ. Βαρυτιμίδη για τις επιτυχίες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2020, το οποίο διεξήχθη στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών.

Ο Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με πανελλήνιο ρεκόρ και 4η επίδοση στον κόσμο, και ασημένιο μετάλλιο στη σφαίρα.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον Ελασσονίτη πρωταθλητή για την επίσκεψη και του μετέφερε τα συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής για τις επιτυχίες του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι παρακολουθεί τη διαδρομή του ως αθλητή και πρωταθλητή και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Βαρυτιμίδης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την πρόσκληση και τη στήριξη, και δήλωσε ότι προπονείται καθημερινά με επόμενους στόχους το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την Παρολυμπιάδα του Τόκιο 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ