ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Πρόσκληση για γραπτή εκδήλωση ενδιαφέροντος από την απερχόμενη διοίκηση
Σε ανοικτή πρόσκληση προς όλους όσοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν την τύχη της ομάδας του Τυρνάβου 2005 απηύθυνε σήμερα η απερχόμενη διοίκηση του σωματείου. Στην ανακοίνωση πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:
“Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου “Τύρναβος 2005”, μετά την δηλωθείσα παραίτηση όλων των μελών της, καλεί τον οποιονδήποτε σοβαρά ενδιαφερόμενο να αναλάβει τις τύχες του όπως καταθέσει γραπτώς στον απερχόμενο πρόεδρο την σχετική του πρόταση, προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρξει κανείς που να εκδηλώσει ουσιαστικό και έμπρακτο ενδιαφέρον, τότε το ενδεχόμενο προσφυγής στο Πρωτοδικείο για την διάλυση του σωματείου είναι – δυστυχώς – ορατό”.
Πρόκειται για μία ύστατη προσπάθεια για να αποφύγει η ομάδα το Πρωτοδικείο και κατ΄επέκταση της διάλυσή της, αφού όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρόεδρος επισκέφθηκε το δήμαρχο Τυρνάβου θέλοντας να του παραδώσει τη σφραγίδα και τα υπόλοιπα έγγραφα της ομάδας ώστε να κινήσει εκείνος τις διαδικασίες για τη συγκρότηση νέας διοίκησης, αλλά ο κ. Κόκουρας αρνήθηκε να τα παραλάβει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ