ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Μεγαλώνει ο θλιβερός απολογισμός των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, μετά το θάνατο δύο ακόμη ασθενών σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο ηλικιωμένους, 87 και 82 χρόνων σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, αντιστοίχως.

Ο 87χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Είχε πολλά προβλήματα με εικόνα μη αντιστρέψιμη ενώ ο 82χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τις 2 Αυγούστου, με υποκείμενα νοσήματα γαστρίτιδας και προστάτη. Σύμφωνα με τη διεύθυνση της ΜΕΘ δεν ήταν από το γηροκομείο «Αγ.Κυριακής».

Οι δύο αυτοί θάνατοι ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 218.    Εν τω μεταξύ, το νέο αρνητικό ρεκόρ των 262 κρουσμάτων που καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο επαναφέρει έντονα το ενδεχόμενο για λήψη νέων μέτρων εν όψει Δεκαπενταύγουστου.   Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, στη χώρα μας επιβεβαιώθηκαν χθες 262 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. 24 είναι όσοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 6.177.

Με τις μολύνσεις να αυξάνονται καθημερινά, Θεσσαλονίκη και Αθήνα «σηκώνουν» το μεγαλύτερο επιδημιολογικό βάρος, με 85 και 66 κρούσματα αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ