ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: ΣΟΥΒΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Αμεση ήταν η προσαρμογή της γνωστής ταβέρνας “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα στα νέα δεδομένα που δημιούργησε το τοπικό lock down που επιβλήθηκε στην περιοχή, αφού θέλοντας να ικανοποιήσει όλους εκείνους που την επισκέπτονται και ζητούν να δοκιμάσουν τα κεμπάπ που γίνονται η αγαπημένη συνήθεια των περισσοτέρων, προετοιμάζει τα αγαπημένα πιάτα της από νωρίς το απόγευμα.

Ετσι σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” σας περιμένει τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας από το απόγευμα και μέχρι τις 11 το βράδυ στο δροσερό περιβάλλον στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα

Ετσι σήμερα και αύριο από το απόγευμα αλλά και την Κυριακή το μεσημέρι στην ταβέρνα θα βρείτε κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας τις σούβλες, με αυστηρά επιλεγμένη ντόπια πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα με κεμπάπ και ψητό αρνί, γίνεται ο αγαπημένος σας προορισμός για τις καλοκαιρινές εξόδους σας σε ένα υπέροχο φυσικό καταπράσινο δροσερό περιβάλλον στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία, δίπλα ακριβώς στη σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com