ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Τρια άτομα έχασαν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα

Δεν έχει τέλος η εμφάνιση νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στον Αμπελώνα που έχει αναδειχθεί σε εστία η οποία προβληματίζει ιδιαίτερα την επιστημονική κοινότητα, αφού μετά το ένα θετικό δείγμα που ανακοινώθηκε το μεσημέρι από την περιφέρεια Θεσσαλίας αργά απόψε σε δείγματα που ελήφθησαν στο πλαίσιο ιχνηλάτησης εντοπίστηκαν άλλα 3 θετικά δείγματα που ανήκουν σε δύο παιδιά και σε ηλικιωμένο μέλη της ίδιας οικογένειας που έχει ήδη κρούσμα κορωνοϊού.

Εν τω μεταξύ σήμερα εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό γυναίκα που επέστρεψε πρόσφατα από την Αλβανία σε χωριό του δήμου Ελασσόνας και η οποία εμφάνισε πυρετό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου της έγινε το τέστ που βγήκε θετικό.

Τρεις σήμερα οι νεκροί στην Ελλάδα

Εν τω μεταξύ στους 224 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς το απόγευμα της Παρασκευής κατέληξε ένας ασθενής που νοσηλευόταν στο «Λαϊκό». Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν άνδρα 69 ετών που άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα.

Κατά πληροφορίες ο 69χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα την Παρασκευή έγινε γνωστός ο θάνατος μιας γυναίκας 81 ετών η οποία διέμενε στον οίκο ευγηρίας «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι και νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, καθώς και μιας γυναίκας 84 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ