ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΖΗΤΑ ΣΤΟ ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛ Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με αφορμή τη γιορτή της Παναγίας ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας σε ευχετήριο μήνυμά του τονίζει τα εξής:

Θέλω για μία ακόμη φορά να συγχαρώ όλους τους γιατρούς για την προσφορά τους στην αναχαίτιση  της πανδημίας COVID-19 και ιδιαίτερα τους συναδέλφους που στις γιορτινές ημέρες του 15Αυγουστου θα βρίσκονται στις επάλξεις.

Επίσης θέλω να ευχηθώ σε όσους γιατρούς προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, ταχύτατη ανάρρωση και επάνοδο στις θέσεις και τα καθήκοντά τους. Πραγματικά μας λείπουν κι αυτό αυξάνει την ευθύνη του υπουργείου υγείας για γρήγορες προσλήψεις  στο ΕΣΥ κι άμεση οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας , αξιοποιώντας στο έπακρο τους γιατρούς του ιδιωτικού τομέα καθώς και του εξοπλισμού των ιατρείων τους. Στους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται εύχομαι να γυρίσουν στα σπίτια τους σιδερένιοι.

Θα πρέπει όλοι μας, νέοι και μεγαλύτερης ηλικίας, να τηρήσουμε με ευλάβεια ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές τα μέτρα:  σωστή χρήση μάσκας όπου είναι απαραίτητο, αυστηρή τήρηση των αποστάσεων και αποφυγή συγχρωτισμού, συχνό πλύσιμο και απολύμανση των χεριών μας , για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού.

Αυτή τη στιγμή προέχει η προστασία της Δημόσιας Υγείας παρά τις όποιες θυσίες και κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις χρειαστεί για τη διαφύλαξή της.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ