ΧΡ. ΜΑΜΜΟΣ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την άμεση πραγματοποίηση απολυμάνσεων στον Αμπελώνα ως ελάχιστη ενέργεια που επισημαίνει ότι θα έπρεπε ήδη να γίνει ζητά ο πρώην αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δήμου Τυρνάβου Χρήστος Μάμμος που κάνει λόγο για πλήρη εγκατάλειψη όλου του δήμου και ειδικά της Δ.Ε. Αμπελώνα. Στη δήλωσή του ο κ. Μάμμος αναφέρει:

“Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μάρτυρες της όλο και μεγαλύτερης αδιαφορίας της δημοτικής αρχής για την καθημερινότητα των πολιτών σε όλο το δήμο Τυρνάβου και κυρίως στην Δ.Ε. Αμπελώνα που μοιάζει εγκαταλελειμμένη πολιτεία αφημένη στο έλεος της μοίρας της.

Τρανή απόδειξη αυτής της εγκατάλειψης το γεγονός ότι η δημοτική αρχή, με την εμφάνιση τόσων κρουσμάτων κορωνοϊού στον Αμπελώνα δεν σκέφτηκε και φυσικά δεν προχώρησε σε κάποια απολύμανση κοινόχρηστων και δημοτικών χώρων αφήνοντας τους κατοίκους στο έλεος της πανδημίας.

Οταν οι δημοτικές αρχές γειτονικών δήμων με την εμφάνιση ενός κρούσματος σε κοινότητά τους προχώρησαν άμεσα σε απολυμάνσεις είναι θλιβερό στον Αμπελώνα να υπάρχουν συμπεριφορές που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες.

Καλώ τη δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αύριο κιόλας να κάνει τις απαραίτητες απολυμάνσεις σε πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές, δημοτικά κτίρια, στα γήπεδα, στην Τράπεζα, στα ΕΛΤΑ και όπου συχνάζει κόσμος γιατί είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνει χθες”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ