ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Η απάντηση του δήμου Τυρνάβου στο αίτημα για τη διενέργεια απολύμανσης στον Αμπελώνα

Αμεση ήταν η απάντηση του δήμου Τυρνάβου στη χθεσινή παρέμβαση του πρώην αντιδημάρχου και ανεξάρτητου σήμερα δημοτικού συμβούλου Χρ. Μάμμου για τη διενέργεια απολύμανσης λόγω κορωνοϊού στον Αμπελώνα. Στην απάντηση αναφέρονται τα εξής:

“Προς ενημέρωση των συνδημοτών μας και για την αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων και παρεξηγήσεων, η δημοτική αρχή Τυρνάβου διευκρινίζει τα ακόλουθα σχετικά με την αναγκαιότητα διενέργειας απολυμάνσεων:

Στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στον Αμπελώνα, παρουσία του δημάρχου Γιάννη Κόκουρα, της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και εκπροσώπων τοπικών αρχών, με θέμα την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή, ρωτήθηκε ο καθηγητής Ιατρικής κ. Χρ. Χατζηχριστοδούλου -μέσω της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σύσκεψης- για το αν κρίνεται απαραίτητη η διενέργεια απολύμανσης κοινόχρηστων και δημοτικών χώρων.

Η απάντηση του ήταν ότι «δεν χρειάζεται να γίνει απολύμανση, παρά μόνο να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας που έχει προτείνει από την πρώτη στιγμή ο ΕΟΔΥ» και τα οποία εφάρμοσε με αυστηρότητα και συνέπεια τόσο η δημοτική αρχή, όσο και οι δημότες Τυρνάβου.

Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται και ακούγονται μόνο πανικό και σύγχυση δημιουργούν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ