ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ 40 ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

Συνεχίστηκε η δειγματοληψία και στα υπόλοιπα καταστήματα

Τα Τεστ Μοριακού Ελέγχου για κορωνοϊό στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας που διενεργούνται με απόφαση του ΤΥΠΕΤ και της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, έγιναν δεκτά με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους στην Εθνικής Τράπεζας, δεδομένου ότι επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον της Τράπεζας και του ασφαλιστικού φορέα για την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τεστ μοριακού ελέγχου στο προσωπικό των καταστημάτων και των υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας σε αρκετούς νομούς της χώρας.

Την προηγούμενη Πέμπτη, τις 13 Αυγούστου,  έγινε Προληπτικός Μοριακός Έλεγχος για την ανίχνευση κρουσμάτων Κορωνοϊού από Κλιμάκιο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού της Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), το οποίο μετέβη στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα, όπου και πραγματοποίησε Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό σε 40 εργαζόμενους του κεντρικού καταστήματος.

Τα  40 Τεστ του Μοριακού Ελέγχου για κορωνοϊό μεταφέρθηκαν στο Αρμόδιο Εργαστήριο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα, όπου εξετάστηκαν και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ενώ χθες,18.8.2020, κλιμάκιο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, ΤΥΠΕΤ με επικεφαλής τον Υπεύθυνο Σύμβουλο του ΤΥΠΕΤ Θεσσαλονίκης, κ. Στέφανο Γκοντονίδη διενήργησε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό στους εργαζόμενους των περιφερειακών υποκαταστημάτων της Τράπεζας στην Λάρισα.

Επίσης μοριακός έλεγχος έγινε και στο Χρηματοδοτικό Κέντρο Λάρισας, την Διεύθυνση Οργάνωσης Λάρισας και το i bank store Λάρισας.

Τα τεστ του Μοριακού Ελέγχου από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ στην Λάρισα, την σημερινή ημέρα ξεπέρασαν τα 40 συνολικά, ολοκληρώνοντας την εξέταση σχεδόν όλων των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη της Λάρισας.

Το πρόγραμμα διενέργειας Τέστ Μοριακού Ελέγχου για Κορωνοϊό από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες στα εναπομείναντα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Λάρισας, δηλαδή στα καταστήματα Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρσάλων.

Διευκρινίζεται ότι τηρείται αυστηρά η ανωνυμία των προσώπων, με σεβασμό στα προσωπικά τους δεδομένα, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com