ΒΑΣ. ΖΙΑΚΑ: ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το μήνυμα της νέας διευθύντριας β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της

Αγαπητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μαθητές, Γονείς-Κηδεμόνες και Συνεργάτες
Η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, αποτελεί μία ακόμη σημαντική πρόκληση για μένα και συγχρόνως τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, τόσο εσάς όσο και την Πολιτική και Διοικητική Ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, ότι θα κάνω ό,τι το δυνατό ώστε η ΔΔΕ Λάρισας να ανταποκριθεί στην αποστολή που της έχει ανατεθεί και να επιτελέσει τον ρόλο της με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω, δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, να σταθώ αρωγός και να ανταποκριθώ στην εκπλήρωση των πολύπτυχων αναγκών των εκπαιδευτικών λειτουργών, μαθητών, γονέων και κηδεμόνων, με εποικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, με στόχο πάντα την ικανοποίηση των αναγκών των μαθητών.

Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα μαζί, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, συντονισμένα, οργανωμένα και με πρωτοβουλίες, θα φροντίσουμε τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης και την οργάνωση των σχολείων. Με υπεύθυνη συμπεριφορά και ανάπτυξη πρωτοβουλιών θα υποδεχθούμε τους μαθητές μας με ασφάλεια τη νέα σχολική χρονιά.

Στις προσπάθειες του προσωπικού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, φιλοδοξώ να προσθέσω και τις δικές μου δυνάμεις, ως μία από τους εργαζόμενούς της.
Με όραμα, συνείδηση και μεθοδικότητα θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την Διεύθυνση και θα την αναδείξουμε σε έναν οργανισμό στον οποίο δικαιολογημένα εναποθέτει η νεολαία της περιοχής μας τις ελπίδες της για μάθηση.

Είμαι πεπεισμένη ότι όλοι θα εργαστούμε για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Βασιλική Ζιάκα
Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ