ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΝΟΨΕΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Έστω και με καθυστέρηση, καθώς ο Αμπελώνας βρίσκεται σε περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοιού, ξεκινά την Δευτέρα 24 Αυγούστου, την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ της πόλης, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που αρχίζει στις 18 Οκτωβρίου.

Η προετοιμασία της ομάδας, μέχρι τις 31 Αυγούστου, που διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα για την πόλη, θα διεξάγεται σε ανοιχτό χώρο και τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων, ενώ από αρχές Σεπτέμβρη η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο κλειστό της πόλης, το οποίο έχει καθαριστεί και απολυμανθεί.

Στα αγωνιστικά, η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον περυσινό κορμό ενώ προχώρησε και σε ενίσχυση του ρόστερ, δημιουργώντας ένα νεανικό σύνολο, έτοιμο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του απαιτητικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ξεκάθαρος στόχος, η παραμονή στη Γ’ Εθνική και το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη τριετία, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας των αθλητών δεν ξεπερνά τα 27 έτη!

Στον Αμπελώνα κινούνται σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής, καθώς η ομάδα επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και άπαντες ανυπομονούν να δουν την ομάδα να αγωνίζεται με το σήμα της ΕΟΚ στη φανέλα.

Το Δ.Σ της ομάδας, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας είναι γεγονός. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το χαρούμε όπως επιθυμούμε, καθώς ο κορονοιός κρατά μακριά τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να ευχηθούμε στους παίχτες της ομάδας μας, καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες. Μακάρι, η φετινή, περίεργη και πρωτόγνωρη χρονιά, να κυλήσει ομαλά για όλες τις ομάδες».

ΤΟ ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΩΝ

Παρέμειναν: Θάνος Μπαμπανάτσας, Δημήτρης Κονδυλόπουλος, Βασίλης Τεκούσης, Χρήστος Βλησαρούλης, Δημήτρης Μπιζιάκης, Θρασύβουλος Κοτσώνας, Δημήτρης Πολιτόπουλος, Νίκος Αποστολάκης, Θέμης Τεκούσης, Κώστας Σπυρόπουλος, Παναγιώτης Παλάσκας.

Ήρθαν: Λάζαρος Χαιρετίδης, Γιώργος Καραγιάννης, Ντίνος Πασχάλης, Γιάννης Κουγιώνας, Δημήτρης Καλέτσιος, Ντίνος Σιαμέτης.

Έφυγαν: Παναγιώτης Τεκούσης (δανεικός), Βασίλης Κυριακόπουλος, Νάσος Αγαπίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ