ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

10 τόνοι εμφιαλωμένο νερό μοιράστηκαν το Σαββατοκύριακο

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες της διοίκησης της ΔΕΥΑ Τυρνάβου και του αντιδημάρχου Γ. Γκάτσου που αναπληρώνει τον δήμαρχο ώστε να βρεθεί η καλύτερη και συμφέρουσα λύση για την αποκατάσταση της υδροδότησης στο Αργυροπούλι, μετά το μεγάλο πρόβλημα που προκλήθηκε με την κατολίσθηση στη γεώτρηση που κυριολεκτικά κατάπιε τα αντλητικά μηχανήματα.

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες του σαββατοκύριακου και την αδυναμία να έλθουν στην επιφάνεια τα μηχανήματα, σήμερα ο κ. Γκάτσος και ο διευθυντής της ΔΕΥΑΤ αναμένεται να έχουν συνάντηση με τεχνική εταιρεία που ειδικεύεται σε θέματα γεωτρήσεων έχοντας και πιο ισχυρά μηχανήματα ώστε να εκτιμηθεί η δυνατότητα επαναχρήσης των υπαρχόντων αντηλητικών μηχανημάτων και καθαρισμού της γεώτρησης ώστε να επαλαλειτουργήσει.

Αν και από αυτή τη συνάντηση δεν προκύψει κάτι θετικό για την υπάρχουσα γεώτρηση τότε η ανόρυξη νέας θα είναι μονόδρομος.

Εν τω μεταξύ από χθες στο δίκτυο έπεσε και το νερό δεύτερης κτηνοτροφικής γεώτρησης αφού οι ποσότητες της πρώτης που έπεσαν στο δίκτυο ώστε να χρησιμοποιηθούν μόνο για ανάγκες υγιεινής δεν ήταν επαρκείς και από χθες άρχισε σιγά να φτάνει νερό που σημειωτέον είναι ακατάλληλο για πόση και μαγείρεμα σε όλο το χωριό.

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνεργασία του δήμου με τον πρόεδρο της κοινότητας χθες και προχθές με τη βοήθεια και εθελοντών μοιράστηκαν περίπου 10 τόνοι εμφιαλωμένο νερό, στο χωριό, ενώ ο υπάλληλος του δήμου Γιάννης Ταουσάνης με δημοτικό αυτοκίνητο μοίρασε εμφιαλωμένο νερό σε όλους εκείνους τους κατοίκοπυς που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν και να προμηθευτούν νερό από το κοινοτικό κατάστημα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ