ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης των μελών η διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου αναμένεται να ανακοινώσει τις τιμές στις οποίες θα αγοράσει τη φετινή χρονιά τα σταφύλια.

Αν και από η διοίκηση κρατά κλειστά τα χαρτιά τις παραπέμποντας στις ανακοινώσεις που θα κάνει στη συνέλευση, καλά πληροφορημένες πηγές του paidis.com υποστηρίζουν ότι οι τιμές δεν θα είναι σε καμία περίπτωση χαμηλότερες από πέρυσι.

Στην επαναληπτική συνέλευση της 6ης Σεπτεμβρίου που λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του συνεταιρισμού στις 9.30 π.μ. τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Θέμα 1ον: Ενημέρωση της  Γ.Σ., για τα υπάρχοντα αποθέματα, τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο των δεξαμενών και συζήτηση σχετικά με τα σταφύλια που θα εισκομίζονται στον Συνεταιρισμό.

Εισηγήτρια  η οινολόγος κ. Παναγιώτου.

Θέμα 2ον: Σύναψη βραχυχρόνιου δανείου, για την χορήγηση προκαταβολών στους εισκομιστές σταφυλιών, αγορά σταφυλιών, κρασιού, γλεύκους και για την αντιμετώπιση των εξόδων οινοποίησης, παραγωγής και διάθεσης  των προϊόντων. Λήψη εγγυητικών επιστολών.

Εισηγητής ο Διευθυντής  κ. Σίκαλος

Θέμα 3ον: Απόφαση για εισκόμιση σταφυλιών από τα μέλη, πάνω από τις δηλωθείσες ποσότητες, καθορισμός ποινικής ρήτρας για τους Συνεταίρους που δεν θα εισκομίσουν το 100% της ποσότητας που θα αποφασιστεί.

Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την οργάνωση και διαχείριση όλων των προβλημάτων σχετικά με τον τρύγο.

Εισηγητής  ο πρόεδρος κ. Τσιτσιρίγγος.

Θέμα 4ον: Διάφορες ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ