ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με το νέο προεδρείο του Δικτύου συναντήθηκε ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας

Το νέο προεδρείο του Δικτύου Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την ανάπτυξη της επαρχίας Ελασσόνας, συνάντησε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας στο γραφείο του προκειμένου να τους συγχαρεί και να θέσουν τις βάσεις της συνεργασίας τους, ώστε να συνεχιστεί το έργο και  να συμβάλλουν όλοι στην υλοποίηση δράσεων.

Ο κ. Γάτσας υποδέχτηκε τη νέα πρόεδρο του Δικτύου κ. Ελένη Μπλιούμη και τον αντιπρόεδρο κ. Θωμά Λιόλιο, στους οποίους εξέφρασε την ευχαρίστηση για τη συνάντηση και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, στη σκιά της απώλειας του ιδρυτή και προέδρου του Δικτύου Δρ. Κωνσταντίνου Σαχινίδη ενός σπουδαίου ανθρώπου των Γραμμάτων και των Τεχνών και αναφέρθηκε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το αξιολογότατο έργο του ιδρυτή.

Τα θέματα που έθεσαν η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος συνδέονται με τις περιοδικές εκδόσεις του Δικτύου, θέματα για το μυθικό βουνό του Ολύμπου και την ανάδειξη της περιοχής, φιλολογικά, ιστορικά και αρχαιολογικά ζητήματα με τα οποία όλα αυτά τα χρόνια το Δίκτυο ασχολείται και λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις, μελέτες και ποικίλες δράσεις.

Ζήτησαν από το δήμαρχο να συνεχιστεί η καλή συνεργασία τόσο με τον ίδιο όσο και με την δημοτική ομάδα για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και ο δήμαρχος δήλωσε ότι από το νέο προεδρείο περιμένει σύντομα νέες προτάσεις και ευελπιστεί στη στενή και άριστη συνεργασία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com