ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ

Πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο αφού η εταιρεία που συνεργάστηκε με τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου κατάφερε να αποκαταστήσει το σύνολο των βλαβών στη γεώτρηση της επιχείρησης στο Αργυροπούλι, να αντικαταστήσει εξαρτήματα και μηχανισμούς που υπέστησαν βλάβη και να θωρακίσει τη γεώτρηση ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία της και να τη θέσει σε λειτουργία από σήμερα.

Με δεδομένο ότι η ζημιά αποκαταστάθηκε από νωρίς το μεσημέρι έγινε ο καθαρισμός του υδατόπυργου, ελέγχθηκε η ποιότητα του νερού της γεώτρηση, χλωριώθηκε το νερό και τροφοδοτήθηκε ο υδατόπυργος με καθαρό πόσιμο νερό από τις 5.30 σήμερα το απόγευμα άρχισε να τρέχει στο δίκτυο της ΔΕΥΑ Τυρνάβου στο χωριό και σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Γκάτσο που είχε την επιστασία όλων των εργασιών πλέον οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιούν για πόση και για μαγείρεμα το νερό της ΔΕΥΑΤ που τρέχει στο δίκτυο.

Με την ευκαιρία της αποκατάστασης της βλάβης ο κ. Γκάτσος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την αποκατάσταση της βλάβης και ιδιαίτερα όλο το προσωπικό της ΔΕΥΑΤ, τον πρόεδρο της κοινότητας Απ. Βογιατζή και το κοινοτικό συμβούλιο, τους εθελοντές που φρόντισαν να μοιραστεί σε όλο το χωριό εμφιαλωμένο νερό, τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν ποσότητες νερού και όλους τους κατοίκους του Αργυροπουλίου για την υπομονή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ